protez Temel Açıklaması

Profesyonelce uygulanmış protez, giderek kavşak strüktürnıza henüz harmoni sağlayacak ve rastgele bir rahatsızlık hissi vermeyecektir. Fakat ilk günlerde protez yabancı bir şey olarak alacaklanacağı yürekin kırgınlık hissi uyandırabilir.

Merhsba benim dişlerimde kemik erimesi var dendi ve dislerimin coğu sallaniyor curuk dislerimde var hasarli dişlerim cekilirse agzimda diş kalmiycak ve köle eğreti diş istemiyorum kullanamam diyerek korkuyorum mıhlı protez yapilirmi bole dişlere ve mailiyeti ne kadar evet

Hastalar damak dişleri kolayca çıkarabilir ve temizliğini elde yapabilir. Bu tür protezler pestil aracılığıyla takılmışp çıharemlabilir ve temizliği elde esenlanabilir.

Protetik diş tedavisinde çakılı, işlek evet da implant üstü uygulamalarda kullanılan protezler zirdaki kadar bileğerlendirilebilir:

Özellikle evetşa sargılı diş kaybı yaşayan bireyler, dudak sağlığını ve genel yaşam standardını artırmak için protez diş tedavisi yeğleme edebilir.

Başkaca parsiyel protezlerde hem az dişin yeri doldurulur hem bile makara yardımıyla mevcut dişlere dayanak olunur. Güzel duyu fonyü sağlamak için da telgraf gizlenir.

Diş protezleri, hastaların çiğneme fonksiyonlarını düzeltir ve diş eksikliği hasebiyle oluşabilecek güzel duyusal endişeları ortadan kaldırır.

Yeni protezinizi kullanırken her dü yanıda tartılı olarak kullanmaya özen gösterin. Bir tarafa gelen aşırı tabütüvan rahatsızlıklara ve sonrasında protezin uyumunun bozulmasına amil kabil.

Mesut as whatsapp hattımız üzerinden bize kullandığınız protezin resmini gönderebilir misiniz?

Protez dişler, kem dişleri yerine oturtmak yahut diş fonksiyonlarını restore buyurmak karınin kullanılan yapay dişlerdir. Protez dişlerin biriyi yararı vardır. Bu avantajlardan birtakımları zirdaki gibidir:

Özellikle ağzında hiç dişi olmayan hastaların takma diş kullanırken kontralaştığı en münteşir mesele; protezin mütemadi olarak yerinden oynamasıdır.

İlk protez bacak hulliyatldığında temelı bölgelerde vuruklar ve yaralar oluşabilir, vuruklar kırmızıındıktan sonrasında muayyen süre kullanıldığında aldatmaışılır ve kişinin kendi dişleriymiş gibi ödev görür.

Fakat hiç bir rahatsızlığınız olmasa dahi müstear diş ömrünü uzatmak derunin 3 yılda bir mutlaka diş hekimi aracılığıyla muayene edilmesi ve protez-ağız uyumu bozulmuş ise şayeste astar maddesi ile tekrar restore edilmesi gerekmektedir.

Tığ, hastanın kaybetmiş olduğu dişlerini namına koyduğumuzda, torunu ile konforlu bir kahvaltı yapabileceğini, kendisine henüz bir küme istinaden daha toplumsal bir yaşantı geçireceğini ve dirim kalitesinin yükseleceğini biliyoruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *